Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2006

Οταν ο Πολύδωρας μιλούσε για «αριστερίστικα φρούτα, μουτζαχεντίν και ταλιμπάν, που δεν μεταμελήθηκαν»

Δυστυχώς, οι απόψεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα για τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι "δηλώσεις μετανοίας" που ζητάει επιτακτικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αν και στο παρελθόν ο Σαμουράι Υπουργός κινούνταν σε πιο επικίνδυνες ατραπούς.

Σε άρθρο του στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής 31 Αυγούστου 2003 με τίτλο "ΣΠΟΝΔΗ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ" ο κ. Πολύδωρας μιλούσε ήδη από τότε για «αριστερίστικα φρούτα, μουτζαχεντίν και ταλιμπάν, που δεν μεταμελήθηκαν ποτέ, αλλά με καμουφλάζ, προσπαθούν ακόμη να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Σοβιετία», εντάσσοντας στον «στρατό» αυτό ακόμη και τον κ. Σημίτη!

Απόσπασμα από το σχετικό άρθρο-παραλήρημα:

«[...] Το πρόβλημα είναι οι βολεμένοι. Ένας ολόκληρος στρατός. Μουτζαχεντίν και ταλιμπάν. Δυνάμεις υποστήριξης. Φανατικοί, μισαλλόδοξοι. Με τον δικό τους ορισμό περί δημοκρατίας. Που περιέχει όλα τα αριστερά και αριστερίστικα φρούτα. Όπως μας τα υπενθυμίζουν, με το αζημίωτο βέβαια, οι διάφορες εκπομπές της κρατικής τηλεοράσεως και τα διάφορα ένθετα αρκετών εντύπων. Δεν έχει αποκαθηλωθεί ούτε ο Στάλιν.

Αναδιάταξη γίνεται κατά καιρούς στο εικονοστάσι των διεθνών και «εθνικών» αγίων και μαρτύρων της Αριστεράς. Ανάλογα με τις σκοπιμότητες και τους καιροσκοπισμούς τους. Αποκαθήλωση όχι. Μην ξεχνάμε πως ο Λένιν είναι ο πρωθιερέας του τακτικισμού στην παγκόσμια ιστορία, θεωρία και πράξη. Κανένας τους δεν μεταμελήθηκε. Κανένας τους δεν ζήτησε συγγνώμη. Κανένας τους δεν είπε "κάναμε λάθος".

Κάποιοι επιδίδονται, είναι αλήθεια, σε καμουφλάζ. Κάποιοι άλλοι, με πρώτον τον κύριο Σημίτη, που δεν πιστεύουν σε κανένα θεό, ερεθίζουν τα αντανακλαστικά των αιωνίων κορόιδων, μην έρθει η Δεξιά. Και η Δεξιά, αιωνίως δειλή και αιωνίως απολογούμενη δια των αρχηγών της και ταγών της, αποποιείται τον εαυτό της. "Δεν είμαι εγώ αυτή που λέτε" ψελλίζει η Δεξιά οπισθοχωρώντας διαρκώς. Δεν γινόμαστε όλοι αριστεροί, να βρούμε την ησυχία μας; όπως έγινε στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού και στη Σοβιετία για δεκάδες χρόνια; [...]»

Δείτε επίσης:

Εμφυλιοπολεμικός ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ αποδίδει τιμάς στους Ταγματασφαλίτες
http://pointgreece.blogspot.com/2006/12/blog-post.html

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ - Οι απόψεις του για την Αστυνομία ΠΡΙΝ τις εκλογές του 2004
http://pointgreece.blogspot.com/2006/12/2004.html

8 Comments:

Blogger 0comments said...

Γειά χαρά! Τι ευχάριστη έκπληξη το μπλογκ σου! Σ' ανακάλυψα από το Indy και ομολογώ πως χάρηκα πολύ. Καλές Γιορτές!!!

20 Δεκ 2006, 8:24:00 π.μ.  
Blogger StateWatch GR said...

Να 'στε καλά,
και θα μας επιτρέψετε, εάν ποτέ αξιωθούμε να βάλουμε τμήμα με links στην αρχική σελίδα του blog, να προσθέσουμε και το δικό σας blog.
(Η αλήθεια είναι ότι παιδευόμαστε με αυτό εδώ το εργαλείο,
http://www.blogrolling.com/
αλλά δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα, μέχρι στιγμής).

20 Δεκ 2006, 3:24:00 μ.μ.  
Blogger Βασίλειος Περαντζάκης said...

Ενώ αντίθετα η κυρία Παπαρήγα που απονέμει τιμές σε δολοφόνους του "Δημοκρατικού στρατού" και μας την δείχνουν στην τηλεόραση είναι συμφιλιωτική...!!! Καλά... έχετε πολύ κόμπλεξ μιλάμε....

Βρε... μέχρι και ο Κύρκος είπε "Ευτυχώς που δεν κερδίσαμε." !!!!

21 Δεκ 2006, 10:51:00 π.μ.  
Blogger o kairos said...

Αγαπητε vasili η διαφορα μεταξυ ΚΚΕ και ταγματασφαλιτων ειναι οτι οι τελευταιοι ηταν μαχιμες μοναδες που πολεμουσαν με τους Γερμανους.Ο,τι μαλακιες κι αν εχει κανει το ΚΚΕ,δεν συγκρινονται μ αυτο.

22 Δεκ 2006, 1:41:00 π.μ.  
Blogger StateWatch GR said...

«Εκ των ημετέρων, είς Γερμανός βαρέως τραυματίας».

Υπάρχει στην αναφορά του υποδιοικητή του Τάγματος Ασφαλείας Χαλκίδας συνταγματάρχη Χρήστου Γερακίνη, έπειτα από μια "εκκαθαριστική" επιχείρηση στην Εύβοια τον Ιούνιο του 1944,
η οποία (επιχείρηση) ακολούθησε ένα κοινό μνημόσυνο
Γερμανών και ταγματασφαλιτών.
Θυμώσαν για τους νεκρούς τους από κοινού και πήγαν,
επίσης από κοινού, να σφάξουν ΕΑΜμίτες.

Ο Σχης Γερακίνης, αργότερα, το 1954 έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση Παπάγου.

[Πηγή: Τάσος Κωστόπουλος - Η αυτολογοκριμένη μνήμη, εκδόσεις Φιλίστωρ, Αθήνα, 2005
Πηγή της πηγής: Δεν την έχω μπροστά μου τώρα, αλλά όταν την βρω θα την παραθέσω, αν προλάβω]

22 Δεκ 2006, 4:29:00 μ.μ.  
Blogger Βασίλειος Περαντζάκης said...

Μια μεγάλη διαφορά είναι ότι απλά στον Εθνικό Στρατό εισχώρησαν και μερικοί Ταγματασφαλίτες όταν είδαν ότι έχασαν οι Γερμανοί τον πόλεμο. Μερικοί από αυτούς έγιναν και ΚΚέδες (πράγμα που βέβαια το ξεχνάνε πολλοί)

Αντίθετα λοιπόν με τον εθνικό στρατό που πολέμησε και τους Γερμανούς οι ΚΚΕδες ήθελαν να σκλαβώσουν την μισή Ελλάδα στο Ανατολικό Μπλοκ, και δεν έριξαν ούτε σφαίρα στους Γερμανούς παρά μόνο σε Έλληνες.

Η διαφορά μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν ήταν ανύπαρκτη. Οπότε η διαφορά μεταξύ Ταγματασφαλιτών επί κατοχής και ΚΚΕδων επί εμφυλίου το ίδιο...

Αλλά με το κόμπλεξ που διακατέχει τους "αριστερούς" στην Ελλάδα ο εμφύλιος είναι υποσημείωση που προτιμούν να ξεχνούν γιατί είναι καθαρά δικό τους έγκλημα.

27 Δεκ 2006, 10:11:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Βασίλη, που σου έμαθαν Ιστορία; Στο φόρουμ της χρυσής αυγής ή μήπως στη λίστα ethnikismos; Ή μήπως από τον "Στόχο" που γράφεται εξ ολοκλήρου από ένα άτομο;
Κρίμα, κι είσαι και μεγάλο παιδί, θα έπρεπε να ανοίγεις και κανένα βιβλίο που και που. Όχι μόνο αυτοκίνητα, γυναίκες, videogames και κομπιούτερ.

27 Δεκ 2006, 1:25:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ένα ενημερωμένο βιβλιοπωλείο για τέτοια ζητήματα - και με αντικρουόμενες βιβλιογραφίες,περικαλώ - βρίσκεται στην Χαρ.Τρικούπη 22,ονόματι "Αλφειός" μέσα στη στοά.

28 Δεκ 2006, 4:43:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker