Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2005

Δημοσίευσαν πίνακες υποψηφίων με δύο διαφορετικές μοριοδοτήσεις

* Ειδήσεις & Άρθρα επικαιρότητας για την εκπαίδευση

http://www.edra.gr/index.php

*Δημοσίευσαν πίνακες υποψηφίων με δύο διαφορετικές μοριοδοτήσεις*

ΠPOΣΛHΨEIΣ ΣTA ΣXΟΛEIA ΔEYTEPHΣ EYKAIPIAΣ

Πίνακες με... δύο διαφορετικές εκδοχές μοριοδότησης υποψηφίων για θέσεις γραμματέων, συμβούλων σταδιοδρομίας και ψυχολόγων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων!
Οι διπλοί πίνακες αποκαλύφθηκαν έπειτα από ανώνυμη καταγγελία που εστάλημε ηλεκτρονική αλληλογραφία στον Τύπο. Σε αυτούς εμφανίζονται διαφορετικές μοριοδοτήσεις στην κατηγορία της προσωπικής συνέντευξης γιαορισμένους υποψηφίους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για πρόσληψη σεθέσεις μερικής απασχόλησης (εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ), οι οποίοι με αυτόντον τρόπο εμφανίζονται σε... δύο διαφορετικές θέσεις κατάταξης.
Οι προσλήψεις, για τις οποίες τα αποτελέσματα εκδόθηκαν στις 17 Οκτωβρίου,αφορούσαν κυρίως θέσεις γραμματέων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας των Αγ. Αναργύρων και των Φυλακών Κορυδαλλού.
Ο διευθυντής του Ινστιτούτου, Ευθύμιος Δρόσος, όταν ρωτήθηκε παραδέχθηκεότι εμφανίστηκαν οι διπλοί πίνακες, υποστήριξε όμως ότι αυτό συνέβη«είτε εκ παραδρομής είτε απο κακόβουλη ενέργεια αγνώστου που πέρασε ταδικά του πρακτικά στην ιστοσελίδα είτε από κάποιο μέλος της αρμόδιαςεπιτροπής που για να διευκολυνθεί, έγραψε τις δικές του σημειώσεις καικατά λάθος τις πέρασε στο Ίντερνετ».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

©1999-2005, Έδρα Εκπαίδευσης, Ι.Π.Ε.Τ.

Δημοσιεύθηκε την: 25.10.2005 20:45:01

eXTReMe Tracker