Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2005

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", Πέμπτη 27 Οκτ 2005

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", Πέμπτη 27 Οκτ 2005

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

4 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 40 10680 ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ 15/2/2007
ΠΡΟΣ OLAF EYROPEAN COMMISSION B 1049 BRUXELLES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
ΠΡΟΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ , ΣΤΟ ΙΔΕΚΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝ ΓΡΑΜ ΕΚΠΑΙΔ ΕΝΗΛΙΛΗΚΩΝ., ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΤΟ ΣΤΗΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΤΑ ΚΕΚ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ο ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Ο ΔΡΟΣΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ, Ο ΣΔΡΑΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΑΔΙΑ, Ο ΤΣΑΓΙΑΝΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΚΕΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.(ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,
ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ)
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΕΚΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.ideke.edu.gr/ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΕ(ΘΡΑΝΙΑ , ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΛΠ )ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20% ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΤΙΣ ΔΕ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,(ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΕΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΕΠΑΕΑΚ.ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ, ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ -ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ . ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΛΠ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΣΟΙ , ΟΙ ΤΣΑΜΑΔΙΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.
ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΕΑΕΚ ΜΕ ΤΣΑΓΙΑΝΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ? ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ,ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ(ΚΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 1260,1159)
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ(ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ , ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΑΕΚ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΤΗ.(ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ)
ΣΤΟ ΙΔΕΚΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ(ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΚΛΠ)ΝΟΜΟΣ 2860/2000 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.
ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΑΕΔ, ΚΕΚ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΙΕΚ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΚΛΠ.
ΕΚ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΜΕ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,(ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΙΣΟΖΥΓΕΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΣΑΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΣΟ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΒΛΕΠΕ ΤΣΑΓΙΑΝΗ ΕΠΕΑΕΚ, ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΤΡΙΒΙΖΑ ΣΕ ΟΑΕΔ, ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ.
ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ 1260 ΚΑΙ 1159 ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 2860/2000 ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΩΝ.
ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΕΚ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ , ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΚ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΕΚ ,ΕΡΓΟΜΑΘΗΣΗ ΑΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, ΚΕΚ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ΚΕΚ ΕΔΙΠ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ.
ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΕΕΚ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ ΟΠΩΣ ΙΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΕΕΚ , ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΚ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΔΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ Κ ΘΡΗΣΚΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ?ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ BLOGS ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.. ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ –ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ?

5 Μαρ 2007, 7:55:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ 10-12-2007
Ι.Ε.Κ. ΘΕΡΜΗΣ
Διεύθυνση: Γυμνάσιο - Ενιαίο Λύκειο Θέρμης, Γοργοποτάμου
Τ.Κ.: 570 01 Δήμος: Θέρμη
Τηλ.: 2310-461601
Email: grammateia@iek-therm.thess.sch.gr
Website: http://iek-therm.thess.sch.gr
Αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε και να υποδείξουμε μερικά πράγματα, διότι η κατάσταση είναι και απαράδεκτη και τραγική.
Εμείς ως σπουδαστές στα δημόσια ιεκ, αφού πληρώνουμε και βιώνουμε μια κατάσταση απαράδεκτη μέσα στα ιεκ όπως
1.Ακαταλληλες αίθουσες, βρωμιά, κρύο, σπασμένα παράθυρα , στα εργαστήρια πανάρχαιοι υπολογιστές, λογισμικό από κόπιες, προγράμματα πάλι κόπιες ακατάλληλες και παράνομες, πλήρης ανεπάρκεια σε υπολογιστές(τέσσερα άτομα ένα υπολογιστή και αυτός ανοίγει όποτε θέλει)
2.Ακαταλληλοι εκπαιδευτές, (καμία αξιοκρατία σε εκπαιδευτές) παρατρεχάμενοι και κομματικά στελέχη, με πλήρη ανεπάρκεια γνώσεων, έρχονται βάζουν υπογραφές και φεύγουν με πλήρη κάλυψη.
3.Περιβαλον μέσα στην αίθουσα, καφές με τσιγάρο, μόνο ΜΑΘΗΜΑ δεν γίνετε μέσα στην αίθουσα
4.Τα μαθήματα διδασκαλίας σε Νέες Τεχνολογίες είναι από της ιδρύσεως των ιεκ το έτος 1994. Οι διευθυντές και σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι που εργάζονται διοικητικοί είναι όλοι κομματικά στελέχη και άσχετοι ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, και επικίνδυνοι για την εκπαίδευση.
Θέλουμε τα εξής πολύ απλά και αποδοτικά
Νέα εργαστήρια, Εκπαιδευτές που κατέχουν τις Νέες Τεχνολογίες, και οι εκάστοτε διευθυντές να έχουν και ικανότητες και επιστημονική κατάρτιση.
Στο διαδυκτιο υπάρχουν οι εξής διευθύνσεις που
ασχολούνται εκτενέστερα με το θέμα της εκπαίδευσης και κατάρτισης.
http://www.kentri.gr/1/post-383.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html - http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/987.html -http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=62
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=555&Itemid=62
http://www.kentri.gr/3/post-384.html#more
http://www.ekdp.gr/index_flash.html - http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2727
Ακριβώς η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα περίφημα Κ.Ε.Κ στα Κ.Ε.Ε του ΙΔΕΚΕ στο ΕΚΕΠΙΣ, και όπου υπάρχουν Κοινοτικά Κονδύλια που αντί να παράγουν εκπαιδευτικό έργο, στην ουσία με τα κοινοτικά κονδύλια. όλες οι διοικήσεις των δημόσιων ΙΕΚ και ΟΕΕΚ, οι ιδιοκτήτες των Κ.Ε.Κ, οι διοικήσεις του ΙΔΕΚΕ του Υπουργείου Παιδείας, και όπου αλλού υπάρχει ζεστό κοινοτικό χρήμα που δεν ελέγχεται από καμία υπηρεσία αξιόπιστη και αποτελεσματική, ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Παραδείγματα το Δημόσιο ΙΕΚ Τριανδρίας εργαστήρια Υ/Η ακατάλληλα , το ΙΕΚ Θεσσαλονίκη 2 στην Μακρυγιάννη ακατάλληλα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Η/Υ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΚ
Θα ζητήσουμε πίσω τα χρήματα μας εάν δεν γίνουν εργαστήρια με καινούργιους Υπολογιστές , με γνήσιο λογισμικό, με Ικανούς Εκπαιδευτές.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

29 Ιαν 2008, 10:31:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Διεύθυνση : Καραζάνου 9 Πτολεμαΐδα 21/1/2008
502 00 Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο : 24630 54286,
Καταγγέλλουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που με το πρόσχημα και την κάλυψη της δήθεν εκπαίδευσης –κατάρτισης ανέργων, και μη , νέων κυρίως Πτυχιούχων , όχι μόνο κερδοσκοπεί και ταλαιπωρεί τους ανέργους., αλλά και συνεχίζει προκλητικά και με περισσό θράσος και αναίδεια να καταστρέφει την νεολαία και να δημιουργεί πρότυπα άπραχτης, και μαφιόζικης τακτικής.
Πρόκειται για αφανή εταιρεία που στήθηκε με κουμπάρους-κομματικούς φίλους, και άτομα χωρίς καθαρό ποινικό μητρώο,
που θησαυρίζουν με άνεση και διαφθείρουν τους νέους.
Η αφανής εταιρεία αποτελείτε από κύριο Τσουτσοπλιδη Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων Υπουργείου Απασχόλησης, στενού φίλου από Βρυξέλες ακόμη του κ Τσιτουριδη,
από κύριο Κιντζελε Διευθυντικό στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης
Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής επιτροπής, από ιδιοκτήτες ΚΕΚ όπως Κεκ Πανταζης Σέρρες, Κεκ ΕΔΙΠ Κ Φεσσας, κουμπάρος της κ Μπακογιανη, Κεκ Εργομαθηση κύριος Βρόντος φίλος Τσιτουριδη, Κεκ Εκπαιδευτική Παρέμβαση στο Λαγκαδά, θεσ/νικης.,
ο Πρόεδρος του Εκεπις κ Δρόσος πρώην Γενικός Διευθυντής στο ΙΔΕΚΕ Υπουργείου Παιδείας,Κεκ Πυθαγόρας κ Καπλανιδης (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ) κουμπάρος του κ Μαργαρίτη πρώην Αντιπροέδρου του ΟΕΕΚ με τα 130 Δημόσια ΙΕΚ,.και άλλους επιφανείς και πέραν κάθε υποψίας.
Το αντικείμενο της Αφανούς Εταιρείας είναι η μεθοδευμένη και
καταστρατηγημένη τακτική της Υφαρπαγής των Κοινοτικών κονδυλιών μέσα από προγράμματα Εκπαίδευσης -Κατάρτισης.
Πως γίνετε η όλη διαδικασία
Το όλο κύκλωμα ΔΡΑ από στημένες με φωτογραφία προκηρύξεις, μέχρι την πληρωμή στους Ιδιοκτήτες των Κεκ.
Ελέγχεται και παρακολουθείτε αποκλειστικά από Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και τον Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων κ Τσουτσοπλιδη, Διοικητή ΟΑΕΔ και κλπ... τα εικονικά και πλαστά τιμολόγια, οι εικονικές μισθοδοτικές καταστάσεις , η μη ασφάλιση εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων.., η μη δημοσιότητα των οικονομικών των ΚΕΚ που είναι ανώνυμες κυρίως εταιρείες, η μη δημοσιοποίηση του αποδοτέου έργου σε κάθε Κεκ, η σκόπιμη απουσία έλεγχου από εφορία, η κομματική συναλλαγή, η εξασφάλιση ψήφων,
ο εκβιασμός μέσω των δημοσίων υπαλλήλων που βαπτίστηκαν και εκπαιδευτές από το Εκεπις, και που γνωρίζουν τι γίνετε μέσα στον Οαεδ με τα Κεκ(πλήθος πλαστών εγγράφων), η μη ένταξη του όλου κυκλώματος σε ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, ο μη έλεγχος από Ευρωπαϊκή Επιτροπή , το μη γνήσιο λογισμικό σε υπολογιστές, τα απαρχαιωμένα κομπιούτερ και πολλά αλλά είναι στοιχεία που δηλώνουν την κακή διαχείριση και σπάταλη των Κοινοτικών και Εθνικών Κονδυλιών.
Οι of sore εταιρείες και Ελβετία, μαζί με τα Κοινοτικά κονδύλια
που φαγώθηκαν από Κ Ζαχοπουλο Υπουργείο Πολιτισμού, που ακόμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει κάνει καμία κίνηση,
κατανέμονται σε νησιά του Ειρηνικού και Ατλαντικού.
Τα Κονδύλια σε δισεκατομμύρια είναι πολλά και μοιράζονται σε Ελληνικούς και Ευρωπαίους Επιτροπους.Οι ειδικοί αυτοί Επίτροποι αμφότερων πραγματοποιούν επίσημες συναντήσεις μεταξύ τους , γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων τους όλους τους φορολογούμενους Πολίτες της Ευρώπης, και σφραγίζουν τις παρανομίες τους, με διακηρύξεις και αποφάσεις.
Να δημοσιοποιήσουν όλοι αυτοί οι κύριοι αναλυτικά το έργο τους ποσά Δισεκατομμύρια διατέθηκαν, που πήγαν, ποσά πήρε κάθε φορέας(ΚΕΚ), ποια η αποδοτικότητα, ποια η ωφέλεια σε άνεργους, ποια η ωφέλεια σε οικονομία, επιχειρήσεις κλπ.
Εξ άλλου δημοσιεύματα σε εφημερίδες και διαδυκτιο συνηγορούν και επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα.ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ?
Το όλο πρόβλημα είναι η σκόπιμη αδράνεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Με πολύ αγάπη για τους νέους επιστήμονες
Συμπαράσταση σε όλους τους άνεργους Νέους Επιστήμονες.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do;jsessionid=3C48DA7ACD68A12C215C8
http://internetakias.gr/2007/10/09/google-%CE%AF-%CF%8C/
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html
http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=336394&tag=8307
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.html
http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62

ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΛΗΜΜΑΤΑ << ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ….¨¨??

31 Ιαν 2008, 8:53:00 μ.μ.  
Anonymous NTINA said...

Ισχύει ότι κάποιοι επιτήδειοι λαδώνουν για να πάρουν την Πιστοποίηση στην ειδικότητα ( Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης ) και στην ΑΘΗΝΑ ?

21 Μαΐ 2009, 11:47:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker