Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006

Ο γελοιο-Δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και το ιστορικό της απαλλαγής του από τον ελληνικό στρατό


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.


27-12-1973
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.


17-12-1974
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.


21-12-1977
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).


1-1-1982
ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.


8-4-1982
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.


18-11-1982
ΕΜΗΝΥΘΗ.


6-4-1983
ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π.(ΙΩΑΝΝΙΝΑ).


6-4-1983
ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝ ΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.


25-3-1985
ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ.ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).


13-8-1985
ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).


13-8-1985
ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).

ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

34 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν έχω πρόβλημα με τη μη συμμετοχή στο στρατό. Έχω όμως πρόβλημα με τον συγκεκριμένο υποκριτή που χρησιμοποιεί την εξουσία που έχει μέσω των εκπομπών του για να καταγγέλει χωρίς αποδείξεις κόσμο, να σπιλώνει και να συκοφαντεί με το πρόσχημα ότι είναι ο ρομπέν της ελλάδος και μάχεται ενάντια στην αδικία. Αντιδεοντολογικός και ψεύτης. Με το ζήτημα του στρατού λοιπόν, αφού βροντοφωνάζει ότι δε φοβάται τίποτα, χρησιμοπίησε ό,τι μέσο βρήκε για να μη πάει. Αυτό το σέβομαι όταν το κάνουν άλλοι. Αυτός όμως - σε σχέση με όσα λέει - θα έπρεπε να βγει και να αρνηθεί να πάει στο στρατό όπως έκαναν κάποιοι που ΑΛΗΘΙΝΑ αντιστέκονται και δε φοβούνται - κι αυτοί λέγονται Αντιρρησίες Συνείδησης - με κόστος κάποια χρόνια από τη ζωή τους!
Πολύ θα ήθελα να τον εκθέσει κάποιος/α στα κανάλια με τον ίδιο τρόπο που το κάνει αυτός!

18 Δεκ 2006, 10:16:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

nomizo pos xanoume to dasos gia to dentro... safws kai de nomizo pos o makis einai kanas agios!!

alla afto pou einai to zhtoumeno den einai o xarakthras tou enlogw, to zhtoumeno einai an ola osa kataggelei einai ALH8EIA.

kai ypo afth thn ennoia, o magkas exei prosferei TERASTIO KOINONIKO ERGO, syn omologw thn prosopikh mou apolafsh na vlepo pollous dh8en "epityxhmenous" na kseftilizontai sthn koinonia kai oi vromies tous sthn epifaneia!!

MAKH STEGNA STON TAKO DOSTOUS OLOUS EISAI OLA TA LEFTA... ^_^

Mixalis

25 Δεκ 2006, 5:49:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν έχει σημασία ότι ο Ζούγκλας πήρε απαλλαγή λόγω υγείας, εκτός εάν ετέθησαν... εκτός νόμου οι απαλλαγές.
Λογικά πάντως υπάρχει ενδιαφέρον στο χαρτί της στρατολογίας που δημοσιεύετε (και το οποίο, προφανώς, είναι λογοκριμένο είτε από σας είτε από την πηγή σας):
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΥΤΟΜΑΤΗ" ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ λόγω "μη ορθής χρήσης". Κάτι συνέβη που δεν αναφέρεται και έγινε η διακοπή

4 Ιαν 2007, 8:14:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν είναι μόνο ο στρατός το θέμα... Ξέρετε πολλούς να ξεκινούν για γιατροί στο ίδιο πανεπιστήμιο να αλλάζουν σε πολιτικές επιστήμες και μετά να μετεγγράφονται στην Ελλάδα;

Η περιφρόνηση των νόμων από αυτόν τον άτεγκτο τιμητή των πάντων για 1 έτος και 3 μήνες ΗΘΙΚΑ καλύπτεται;

Και τέλος εμπιστεύεστε για το κοινωνικό του έργο κάποιον ο οποίος κατά δήλωσή του έπασχε από βαρειά ψυχονεύρωση; Ή είναι όντως νευροπαθής ή ψεύτης. Διαλέχτε και πάρτε και στην συνέχεια ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ τον για την ενημέρωσή σας.

4 Ιαν 2007, 8:34:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Tha ehi plaka na vri to thrasos na kani kai ekpombi gia to skandalo sto stratoligiko grafeio tou ROUF.
Tha ta ehoume dei ola tote.
Ante kai se alla me ygeia

6 Ιαν 2007, 9:37:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Kai omos agapitoi filoi.
To vrike to thrasos (Ohi thqa katsi na skasi) kai tha kani ekpombi tin erhomeni Deftera.
ELEOS

6 Ιαν 2007, 10:06:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

anonyme eisai gia ta thiria, h afelia sou gia na mi pw h vlakia sou den exei oria gia na pisteveis oti aytos o anthropws exei prosferei polla.
To thema den einai auta pou katagelei alla ayta pou den katagelei h krivei analoga me ta simferonta tou kathe kanalarxi-epixirimatia pou ypiretei.
Mi psaroneis loipwn me tetia anthropakia pou to paizoun filolaikoi kai aristeroi me me dexio portofoli kai poly skotines protheseis.
Telos thelw na pw oti simfonw apolita me to sxolio tis xanthoulas.

18 Ιαν 2007, 12:47:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΠΟΟΣ ΕΣΤΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?

ΕΙΝΑΙ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (ΛΕΩΝ) ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ) ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΕΩΝ Κ ΑΥΤΟΣ!).

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΟΜΟΝΕΙ Κ ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ... ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ?

(ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΛΕΝΤΟΥ? ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΝΤΟΝΑ(Κ ΑΥΤΗ ΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ))

5 Οκτ 2007, 10:23:00 μ.μ.  
Blogger Dimitrios said...

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έχει αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε να πάει στον στρατό. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι για μένα ικανοποιητικοί αλλά το ότι δεν ήθελε να καταταγεί σε περίοδο χούντας και μετά από αυτή είναι ένα ελαφρυντικό. Ναι δεν επέλεξε την δύσκολη λύση να πάει φαντάρος όπως όλοι αλλά αυτό το ας το πούμε ατόπημα δεν χαλάει την συνολική προσφορά ενός ανθρώπου.
Είμαι αυτός που ευχαριστίεταινα βλέπει σκάνδαλα να αποκαλύπτονται αλλά και να είναι καχύποπτος σε όσα έχει τη δύναμη ο δημοσιογράφοςς να κουκουλώσει. Σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για όσα δεν βλέπουμε αλλά για όσα βλέπουμε. Βλέπω πολλούς τσάμπα μάγκες να στηρίζουν την γνώμη τους σε θεωρίες συνωμοσίες. γεγονός είναι ένα ότι ο Μάκης έκανε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Δυστυχώς ο Μάκης καλύπτει μερικώς το πόστο της Δικαιοσύνης με επίφοβο για την δημοκρατία μας τρόπο.(δεν είναι αιρετός).
Αυτό το περιθώριο του το έδωσε η άρρωστη δημοκρατία μας και η ελλειπής (καθ'όσον φαίνεται) παιδεία μας. Αφήστε τα φαντάσματα και τα χαρτιά της στρατονομίας και άντε βάλτε ένα χεράκι να γίνουν τα παιδιά μας καλύτεροι άνθρωποι που δεν θα αφήνουν κανένα δημοσιογράφο να υποκαθιστά το έργο της δικαιοσύνης. Αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο ατόπημα του Μάκη και γι αυτό το αρνείται με κάθε ευκαιρία.

28 Νοε 2007, 4:59:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ;;Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝ;;; ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΥΤΟ;;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ;;;ΝΑΣΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝ/ΟΣ.ΕΥΑΓΓΕΛΛΑΤΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Κ.Λ.Π.ΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ;;;ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣΚΟΠΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΩ ΚΛΙΚΑ(ΜΑΦΙΑ).ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΠΟΣΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ;;;ΠΟΤΕ;;;ΜΕ ΤΑ 12ΑΜΗΝΑ,ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ;;ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ;;;ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ.ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΝΕΣΡΤΟ.

29 Νοε 2007, 2:28:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Για να μπορεί κάποιος να κρίνει πρέπει να μπορεί να κάνει και αυτοκριτική. Πράγμα που δεν έχω δεί να κάνει για κανένα σφάλμα του ή λαδιά. Άρα νέο παρατσούκλι πρέπει να του δώσουμε. Όχι ταρζάν αλλά.... "Ο ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ". Επειδή όμως όλοι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, άντε να του τη δώσουμε. Έχει λοιπόν την ευκαιρία να βγεί σε κάποια απο τις εκπομπές του να μας πεί γιατί έβγαλε στην φόρα,πρίν κάποια χρόνια το θέμα με τα "φρουτάκια". Για το κοινό καλό θα πούν κάποιοι.Βεβαίως και γι' αυτό αλλά κυρίως γιατί είχε μπεί στο βούρκο ως το λαιμό ο αδερφός του,κάτω στην Πελλοπόνησο οπότε κάποιος έπρεπε να τον γλυτώσει. Και τί? Θα τα βάλεις με τη "μαφία"? Όχι βέβαια. Θα βρείς άλλους τρόπους να κάνεις τη "μαφία" να το βάλει στα πόδια. Οπότε? Σιγά μην ασχοληθούν με τον αδερφό σου. Ο σώσων εαυτό σωθήτω.

6 Δεκ 2007, 6:01:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!
ΑΓΙΟΣ ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ!!
ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝΗ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

22 Ιαν 2008, 1:43:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο ...... ΓΕΝΙΚΟΣ !!!!

22 Ιαν 2008, 1:48:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ακούστε ένα περιστατικό...
Ο Μάκης είναι απο το χωριό μου την ΑΚΟΛΗ. Είχε πάει ο πατέρας μου σε ένα
καφενείο και τον είχε πετυχει. Ακουγε
λοιπόν τον μαγαζάτορα να του φωνάζει
(στον Μακη)"Φτούσου παλιάνθρωπε... θυμάσαι που με παρακάλαγες να παρεις την βαρκα μου να κανεις καμια βολτα? Τωρα ουτε καλημερα δεν μας λες ΑΧΑΡΙΣΤΕ".
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

23 Ιαν 2008, 5:49:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΡΟΦΟΥΣ , ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ - ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΚΗ, ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΚΥΡΙΚΑ...

24 Ιαν 2008, 6:33:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί πρέπει να φρουρούνται κάτι τύποι σαν τον τριανταφυλλόπουλο από αστυνομικούς της Ελληνικής αστυνομίας που πληρώνονται με λεφτά του δημόσιου, τι στιγμή που αριθμητικά είναι τόσο λίγοι για τη φύλαξη της χώρας με αποτέλεσμα όλη αυτή την εγκληματικότητα που έχουμε στις μέρες μας, ποιος είναι αυτός και μπορεί να απασχολεί αστυνομικούς για την προσωπική του φύλαξη, τι στιγμή που αν πάρει κάποιος τηλέφωνο σε ένα αστυνομικό τμήμα και ειδικά επαρχίας να καταγγείλει μια κλοπή είναι τόσο μεγάλη η έλλειψη από αστυνομικούς που εκείνος που θα είναι στο τμήμα βάρδια θα του απαντήσει ότι δεν μπορεί να έρθει γιατί δεν έχει ποιον να αφήσει στο τμήμα λόγω έλλειψης αστυνομικών, και γι`αυτό σε πολλές περιπτώσεις στα χωριά οι πολίτες αναγκάζονται να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, επιτέλους ποιος είναι αυτός ο τριανταφυλλόπουλος που στο κάτω-κάτω ούτε στο στρατό δεν έχει παει άρα δεν θα έπρεπε να έχει και τα εκλογικά δικαιώματα, γιατί να φρουρείτε αυτός κι όχι η περιουσία και η ζωή τόσων άλλων πολιτών, βεβαίως δεν είναι μόνος του, έχει κι άλλους σαν αυτόν που αδικαιολόγητα κάνουν χρήση της ελληνικής αστυνομίας για την προσωπική τους φύλαξη, τι είναι αυτό που τον κάνει να είναι παραπάνω από έναν εργάτη σε κάποιο εργοστάσιο που του κλέβουν το σπίτι μιαν ημέρα και η αστυνομία δεν ασχολείται καθόλου, η ενός αγρότη φτωχού βιοπαλαιστή σε παρόμοια περίπτωση ανάγκης και η αστυνομία δεν ασχολείται ( δικαιολογημένα λόγω έλλειψης προσωπικού) καθόλου έως ελάχιστα, ενώ έχει προσωπική φρούρηση σε καθημερινή βάση σε κάτι σαν και του λόγου του δημοσιογράφους και μεγαλοδικηγόρους που στο κάτω-κάτω έχουν και την ευχέρεια να έχουν ιδιωτική προστασία και αν την χρειάζονται λόγω της δουλειάς τους δεν φταιμε σε τίποτε εμείς οι υπόλοιποι, πρέπει επιτέλους κάποτε κάποια πράγματα να τα λεμε με το όνομα τους και δυστυχώς κάποιοι σαν αυτούς γίνονται μέχρι και ινδάλματα σε πολλούς νέους.

17 Φεβ 2008, 3:03:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Είναι ολοφάνερο ότι κανένας σας δεν έχει παρακολουθήσει σοβαρά και για όσο θα έπρεπε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ώστε να μπορεί πραγματικά να τον επικρίνει ή να τον υποστηρίξει με σωστά και σοβαρά επιχειρήματα. Φαίνεται απο τα σχόλια (κατινιές αντί επιχειρημάτων) και την προκατάληψη και χολή που βγαίνει από αυτά. Όλα όσα αναφέρονται είναι απαντημένα πολλάκις από τον ίδιο τον Τριανταφυλλόπουλο και είναι τουλάχιστον προκλητικό να κρίνετε χωρίς να τα αναφέρετε. Είτε εθελοτυφλείτε γιατί δεν σας συμφέρει να λέτε την αλήθεια και είστε κοτούλες, ή -όπως είπα στην αρχή- είστε ανενημέρωτοι. Κατά συνέπεια, είτε υπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα και ώς κοτούλες κρύβεστε πίσω από ένα μπλόγκ -εκμεταλευόμενοι και σπιλώνοντας την ελευθερία που αυτό προσφέρει- ή δέν δικαιείστε (όντας ''αδιάβαστοι'') να εκφράζετε άποψη και να διατηρείτε μπλόγκ.

14 Μαρ 2008, 4:23:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Είναι ολοφάνερο ότι κανένας σας δεν έχει παρακολουθήσει σοβαρά και για όσο θα έπρεπε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ώστε να μπορεί πραγματικά να τον επικρίνει ή να τον υποστηρίξει με σωστά και σοβαρά επιχειρήματα. Φαίνεται απο τα σχόλια (κατινιές αντί επιχειρημάτων) και την προκατάληψη και χολή που βγαίνει από αυτά. Όλα όσα αναφέρονται είναι απαντημένα πολλάκις από τον ίδιο τον Τριανταφυλλόπουλο και είναι τουλάχιστον προκλητικό να κρίνετε χωρίς να τα αναφέρετε. Είτε εθελοτυφλείτε γιατί δεν σας συμφέρει να λέτε την αλήθεια και είστε κοτούλες, ή -όπως είπα στην αρχή- είστε ανενημέρωτοι. Κατά συνέπεια, είτε υπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα και ώς κοτούλες κρύβεστε πίσω από ένα μπλόγκ -εκμεταλευόμενοι και σπιλώνοντας την ελευθερία που αυτό προσφέρει- ή δέν δικαιείστε (όντας ''αδιάβαστοι'') να εκφράζετε άποψη και να διατηρείτε μπλόγκ.

15 Μαρ 2008, 5:14:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο Τριανταφυλλόπουλος όπως και ο Λαζόπουλος δεν θέλανε να πάνε φαντάροι γατί είναι φλώροι που το παίζουν μάγκες. Και όλοι εμείς που κάναμε δυο και παραπάνω χρόνια στρατό με ή χωρίς δικτατορία είμαστε κατ' αυτούς τα κορόϊδα.
Περισσότερο κορόϊδα είμαστε που τους βλέπουμε και έχουν μεγάλα σκορ τηλεθέασης. Βρε ουστ αχρείοι!
ΕΦΕΔΡΟΣ

1 Απρ 2008, 12:55:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Φίλε Έφεδρε, τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο, κι αυτό ισχύει και για τα ''μεγάλα σκόρ τηλεθέασης''. Δέν είναι όλος ο κόσμος χαζός και κορόϊδα. Όσο για την θητεία, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όταν υπηρετούσα, προτιμούσα να έχω δίπλα μου άτομα που ήθελαν να κάνουν τη θητεία όσο πιο ανώδυνη και γρήγορη για να πάνε σπίτια τους, παρά φλώρους απάλευτους που κλαίγονταν ολημερίς και κατά περίπτωση γινόντουσαν και επικίνδυνοι για τη ζωή μας.
Ειλικρινά, δεν με πειράζει να μην υπηρετούν όποιοι πραγματικά έχουν σοβαρό λόγο. Με πειράζει να υπηρετούν οι κάθε φλώροι-βύσματα (βλέπε κολλητοί, φίλοι και γλέιφτες ψηφοφόροι βουλευτών κλπ. κλπ.), να καταλαμβάνουν τα καλύτερα πόστα και υπηρεσίες (καβατζόπουστες...) και μετά να μας λένε ότι υπηρέτησαν και να ασχολούνται και με τα κοινά ζητώντας την ψήφο μας (οι περισσότεροι, αφού λόγω συστήματος, μόνο αυτοι καταφέρνουν να προχωρήσουν).
Πόσο μάλλον όταν επιφανείς (ο Θεός να τους κάνει...) πολιτικοί μας όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξεπουλάνε τα εθνικά μας σύμβολα και διεθνή δικαιώματα δεχόμενοι μόνο ψήγματα πιέσεων (ο Θεός να τις κάνει κι αυτές...). Εγώ γουστάρω να πολεμήσω για την πατρίδα μου άν ποτέ χρειαστεί, δέν χρειάζομαι τέτοιους φλώρους να χειρίζονται σοβαρά εθνικά θέματα.
Τι συμπέρασμα βγάζουμε λοιπόν για τον Πάγκαλο που υπηρέτησε αλλά μας πούλησε και για τον Τριανταφυλλόπουλο που δέν υπηρέτησε αλλά ξεμπρόστιασε τον Πάγκαλο και φώτισε επιτέλους την κρίση των Ιμίων που τόσα χρόνια επιμελώς μας έκρυβαν; Τέτοιοι φλώροι υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και μας ορίζουν, ενώ άν έχουν αρχίδια, είναι μικρότερα απ'της γιαγιάς μου.
Γι'αυτό χρειάζεται πάντα ένας Τριανταφυλλόπουλος ή/και Λαζόπουλος να τους κράζει. Στο κάτω-κάτω ποιοι άλλοι δημοσιογράφει έχουν τα μπαλάκια να κάνουν το ίδιο, έχετε δεί πολλούς; Όλοι λένε πώς ο Τριανταφυλλόπουλος τα παίρνει, αλλά κανείς δεν έχει στοιχεία να τον ξεσκίσει. Κι άν τα παίρνει εντέχνως ενώ παράλληλα κάνει τη δουλειά του όπως την κάνει, μαγκιά του, γιατί έιθισται όσοι τα παίρνουν να κάνουν τουμπεκί κι όχι να κράζουν. Μα κράζει όπου τον συμφέρει θα μου πείτε. Ε, καλά κάνει! Όποιος νομίζει οτι μπορεί καλύτερα, εμπρός, υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για τους τολμηρούς.
Τέλος, να υπογραμμίσω κάτι: αυτά που έγραψα είναι αποψή μου και δικαιωματικά την εκφράζω, μη τσαντίζεστε και φανατίζεστε τόσο πολύ με οποιαδήποτε έκφραση απόψεων. Η προκατάληψη επίσης δέν βοηθά να γινει μια καλή συζήτηση για να βγούμε όλοι κερδισμένοι. Μπορεί να φυσήξει και να την πάρει ο αέρας, όπως ''πήρε'' την ελληνική σημαία στα Ίμια (έτσι δεν είναι ''κύριε'' Πάγκαλε;).

3 Απρ 2008, 1:32:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

OI PERISOTEROI PISTEYOYN OTI LEEI XAZOMARES. DEN DIAFONO. KAPOIES FORES EINAI AKRAIOS-.......-BIT GIA BIT KARA..... TA SYMPERASMATA DIKA SAS!!! GIA SAS KAI NA ME THYMASTE!!! <3 MIA FAN TOY LAKH LAZOPOYLOY.KAI OXI MA..... DHMOSIVGRAFON-PAROYSIASTON!!! O THEOS NA TOYS KANEI!!

22 Απρ 2008, 4:07:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ειναι ο πλεον αθλιος δημοσιογραφος της ελλαδος ,ας μας πει αν εχει τα κοτσια και για τους Βαρδινογιαννιδες ,αλλα τι λεω ο Γιαννης Βαρδινογιαννης του εχει βαφτησει το παιδι πως να πει ο ανθρωπος. Αν όμως έλεγε για καποιον άλλο ο Κουφοντινας στη δικη του και όχι για τον Βαρδη Βαρδινογιάννη οτι εφαγε τον κοινοτάρχη των Κάλων Λιμένων (περιοχη της Κρητης )πριν 22 χρονια θα ειχε κανει παμπολες εκπομπες για το θεμα, για τον Βαρδινογιάννη τιποτα.ΝΤΡΟΠΗ!!!

10 Μαΐ 2008, 1:11:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Άθλιος και όσοι τον υποστηρίζουν αφελείς, γιατί ο Μάκης βγάζει τα λεφτά του από το ρεπορτάζ πουν δεν προβάλει (ο νοών νοείτε). Ευτυχώς που οι υποστηρικτές του στο συγκεκριμένο Blog ασχολούνται με την αστρολογία που είναι του ίδιου επιπέδου.

15 Μαΐ 2008, 2:22:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG KAI MIΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΕΙ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

3 Αυγ 2008, 6:56:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αν πράγματι ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, δεν μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν και άνθρωποι που θαυμάζουν τον Τριανταφυλλόπουλο, ότι είναι αντι-λαμόγιο, τέρας δημοσιογραφικής δεοντολογίας, κλπ.
Πράγματι, ο εν λόγω έχει βρει μια μοναδική φάμπρικα για να ζει στη χλιδή, που καταγγέλλει για τους άλλους. Όπως στο παρελθόν έχει καταγγείλει άλλους γιατί δεν πήγαν στον στρατό, ενώ μόλις πρόσφατα ειρωνευόταν τον "εργατολόγο" για τον "ιδεασμό προς αυτοκτονία". Αλλά αν διαβάσει κανείς το στρατολογικό μητρώο του, ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους τελικά δεν υπηρέτησε τη θητεία του!
Και μια που γίνεται η αναφορά, ποιος νοήμων μπορεί να πιστέψει ότι ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε αναβολές για να μην υπηρετήσει τη χούντα (λες και όλοι οι άλλοι χιλιάδες και χιλιάδες αντιχουντικοί που υπηρέτησαν τότε ήταν βλάκες από χέρι), αφού όλες οι αναβολές και παρατάσεις και ανυποταξίες έγιναν μετά τη μεταπολίτευση.
Όσο για τις δικές του λαμογιές, ας μην πάμε μακριά. Ποιος από τους δύο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος είπε ψέματα για την επιταγή των 300 εκατ. δρχ.; Ή μήπως ήταν ένας τρόπος για να γίνει εκβιασμός και να τα αρπάξει; Τα φρουτάκια, ξεχνάμε πώς στις επόμενες εκπομπές τα γύρισε και είχε δήθεν θυμώσει με την κυβέρνηση που τα απαγόρευσε εντελώς, αφού - όπως είχε πει ο ίδιος! - του είχε κάνει το τραπέζι ο Νικολετόπουλος στο Κολωνάκι; Πότε μας μίλησε για τις βρωμιές του Μίνω Κυριακού στον Άγιο Αιμιλιανό, για την πολύχρονη αμετάκλητη καταδίκη του αφεντικού και συνεταίρου του; Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πόσα πληρώνει για να είναι στο απυρόβλητο κ.ά. πολλά;
Και κάτι τελευταίο, που το έχει επανειλημμένα καταγγείλει το περιοδικό "Λαβύρινθος", που πρώτο είχε δημοσιεύσει και το φύλλο του στρατολογικού μητρώου του: Πότε και πώς ανέλαβε την κυριακάτικη εκπομπή στην ΕΡΤ ο αδελφός του Σωτήρης, έναντι πόσων εκατομμυρίων άραγε κάθε βδομάδα;
Μετά από όλα αυτά και τόσα πολλά άλλα, αφού δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσες ακριβώς σελίδες πιάνει το ποινικό του μητρώο ύστερα από τις καταδίκες που παίρνει για τις καταγγελίες που δημοσιοποιεί και είναι ψευδείς, ας υπάρχουν και κάποια κοροϊδάκια που τον θεωρούν Ρομπέν των Δασών (ίσως γιατί ...μοιράζει τα πλούτη του στους φτωχούς) ή επειδή είναι Λέων και δεν συμμαζεύεται...

10 Αυγ 2008, 12:18:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΛΟΠΟΥΛΟ.
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΙΚΥΛΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΦΟΣΟΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ Η/Υ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.krikos007@yahoo.gr

4 Σεπ 2008, 9:54:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙ ??? ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ? ΒΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΕΙ

14 Νοε 2008, 12:25:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ 30000ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ!Ο ΜΑΚΗΣ,Ο ΠΡΤΕΝΤΕΡΗΣ,Η ΤΡΕΜΗ,Ο ΛΑΚΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!ΠΟΙΟΣ???Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ!!!!ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΤΡΥΠΙΟΣ Η' ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ!!Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 17Ν ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΡΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΚΩΜΑ!ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΦΟΙ ΓΙΑ ΜΥΜΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΙ ΡΕ ΑΨΥΧΑ ΣΚΥΛΙΑ!ΓΟΥΣΤΑΤΕΡΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΤΕ!!"ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΕΙ"ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!!

6 Ιαν 2009, 5:01:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Υπάρχουν και σοβαροί σ΄ αυτη τη χώρα που ειναι σε θέση να αντιληφθούν τί αντιπροσωπεύει αυτός άνθρωπος.Το πρόβλημα ειναι οτι αυτοί ασχολούνται μόνο με σοβαρούς ανθρώπους!!!

27 Ιαν 2009, 3:37:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Καραγκιοζης ο Τριανταφυλλόπουλος...
Είναι ικανος να βγαλει από τη μύγα ξύγκι...
Σε πολλές εκπομπες ξεκινούσε ένα θέμα δήθεν το μεγάλο σκάνδαλο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποδεικνύονταν οτι έλεγε μαλακιες και τα πράγματα δεν ήταν έτσι και για να καλύψει τη μαλακια του άρχιζε να γινεται γλωσσοκοπάνας, να πετάει ανούσια video και να προσπαθεί να ταπώσει με φανφαρες τους αλλους που είχαν άλλη αποψη.
Διχασμένη προσωπικοτητα Τριανταφυλλοπουλε ηρεμησε. Μη νομιζεις επειδη γραφουν τα μηχανακια της AGB στην εκπομπη σου οτι κάνεις σοβαρη εκπομπή. Σε βλεπουμε και σε μουτζωνουμε και γελάμε με την υποκριτική σου.
Συνεχισε να μας διασκεδασεις...

26 Μαΐ 2009, 9:49:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ας του κλέισει κάποιος επιτέλουσ το στόμα.Μιλάει πάντα εκ του ασφαλούσ και υποστηρίζει "δήθεν" τουσ αδύναμουσ.Ας φύγει μία μέρα από την βίλα του στην Εκάλη και να μείνει σε μία συνοικία στο κέντρο της Αθήνας (χωρίς τουσ μπάτσους να του φρόυρούν φυσικα!) και ας βγεί πάλι στην εκπομπή του να υποστηρίξει τα ίδια.

27 Μαΐ 2009, 11:13:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΒΙΛΕς, ΠΙΣΙΝΕς, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.... Ο ΤΥΠΟς ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.. ΜΑΛΑΚΑΣ... ΜΑΛΑΚΑΣ.. ΧΑΦΙΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΛΗΤΗΣ. ΚΛΕΦΤΗΣ

7 Αυγ 2009, 9:36:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ(ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΕΙΤΕ ΒΥΣΜΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΙΤΕ 40 ΧΛΜ ΠΟΡΕΙΑ & ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ Ε.Τ.Ε.Θ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ΄Κ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!)ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΞΕ (Ι5).ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟΣΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ Κ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ Κ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ Κ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ Κ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ(ΕΛΛΑΔΑ).ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΕΣ!

22 Σεπ 2009, 5:44:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ανόητοι και δύσμοιροι, δείγματα ανδρός που νομίζετε ότι είστε και πραγματικοί άνθρωποι και ότι έχετε διαφορά από τα κόπρανα ζώων.. ο κάθε Μάκης είναι ο μάγκας που κοροϊδεύει εμάς που πήγαμε φαντάροι, που τρώμε την καθημερινή φάπα για να σταθούμε στα πόδια μας και να ζήσουμε αξιοπρεπώς την οικογένεια μας. Όλα τα ταπεινά σκουπιδάκια που τον υποστηρίζουν ή είναι όμοιοι του Σαββόπουλοι, Λαζόπουλοι κλπ. θέλω να αναρωτηθούν κάτι.. τι θα κάνετε ρε μάγκες όταν γυρίσει ο τροχός κι αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή; Πως θα βγείτε έξω όταν πια δεν έχετε τη μπατσαρία να σας φυλάει; Την οργή του θεού δεν τη φοβάστε.. την οργή του λαού όμως δεν την σκέφτεστε; Θα ξυπνήσει ο Ελληνάκος θα στείλει αναρχικούς, εθνικιστές,τρομοκράτες και κόμματα εκεί που πρέπει (στον αγύριστο) και θα πει ένα "όχι άλλο ρε γαμώτο.." και τότε θα τρέχετε όλοι σκουλικάκια να φυλαχτείτε.. αλίμονο σε αυτούς που κάνουν μαγκιές με τον καθημερινό άνθρωπο και δεν κρατάνε και λίγη μαγκιά για τη στιγμή που θα θα τους χρειαστεί.. τη στιγμή που θα θυμώσουμε.. ΟΛΑ πληρώνονται φιλαράκια.. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

12 Απρ 2010, 9:55:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker